BEL/APP +31 611515768

 Uw allround klusbedrijf en kruipruimte specialist 

Eerlijke service, eerlijke prijzen...


*

RO82 services is een klusbedrijf en kruipruimtespecialist dat zich kenmerkt door een vriendelijke en flexibele benadering van klanten. Uw wensen staan bij ons centraal en wij bieden snelle en betrouwbare oplossingen. Wij denken altijd met u mee en streven naar optimale klanttevredenheid.

**

RO82 services biedt specialistische oplossingen tegen een gunstige prijs dankzij ons kleine team van vakmensen. Na de oplevering zorgen we altijd voor goede nazorg en hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. We denken graag met u mee en streven naar een snelle en betrouwbare oplossing.

***

Bij RO82 services streven we naar duurzame oplossingen voor al onze diensten. We werken met een transparant prijsbeleid, waardoor u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige expertise, garanties en uitstekende service. Kies voor RO82 services en laat ons u helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.


RO82 services is uw allround klusbedrijf in Den Haag en dé kruipruimtespecialist van Zuid-Holland. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan, waaronder houtwormbestrijding en zwamsanering in de hele Randstad. Heeft u vragen over kluswerkzaamheden, houtwormbestrijding in Den Haag, schimmelbestrijding, zwamsanering, renovatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie of ongediertebestrijding? Aarzel dan niet om vrijblijvend informatie bij ons op te vragen. 

GEEN VOORRIJKOSTEN * - SCHERPE PRIJZEN - GEGARANDEERD RESULTAAT - MILIEUBEWUST - VAKBEKWAAM

* binnen de randstad