BEL/APP +31 611515768

 Uw allround klusbedrijf en kruipruimte specialist 


Onze diensten 

Bouw en kluswerkzaamheden:
RO82 Services biedt een breed scala aan bouw- en kluswerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van het kitten van uw badkamer tot het renoveren van uw complete woning, wij helpen u graag bij elke klus. Ook voor het plaatsen van wanden of het leggen van vloeren in uw kantoorpand bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij werken samen met verschillende bouw- en onderhoudsbedrijven, waardoor wij in staat zijn om allround in te springen en aan uw eisen te voldoen. Hierdoor kunnen wij u helpen bij zowel kleine als grote klussen in en rondom uw woning of bedrijf.
Bij RO82 Services werken we met garantie en bieden we een goede nazorg. Dit betekent dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat en dat wij eventuele problemen zo snel mogelijk oplossen.
Neem gerust contact op met RO82 Services voor meer informatie over onze bouw- en kluswerkzaamheden. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw project.

Houtverduurzaming:
RO82 Services heeft ruime ervaring in het bestrijden van houtaantastende organismen, zoals houtworm, zwammen en schimmels. Wij zorgen voor een vakkundige en wettelijk conform uitgevoerde bestrijding, zodat uw houtwerk weer gezond en veilig wordt.
Dankzij onze gespecialiseerde aanpak bieden wij u maar liefst 10 jaar garantie op de bestrijding van houtworm en 5 jaar op de behandeling tegen zwammen of schimmels. Na de behandeling ontvangt u van ons een garantiecertificaat, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige service.
Heeft u last van houtinsecten of wilt u weten of er sprake is van houtaantasting in uw woning of bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact op met RO82 Services. Wij bieden u graag een professionele inspectie aan en helpen u bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.
Wij staan bekend om onze uitstekende service en zorgen ervoor dat uw houtwerk weer gezond en veilig wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het bestrijden van houtaantastende organismen.

Isolatiewerkzaamheden
RO82 Services heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in vloerisolatie, vochtwering en andere werkzaamheden in kruipruimtes. Maar ook voor alle andere isolatiewerkzaamheden bieden wij een passende oplossing.
Wij maken gebruik van gecertificeerde methoden, zodat u mogelijk aanspraak kunt maken op gemeentelijke subsidies. Zo kunt u niet alleen genieten van een comfortabeler leefklimaat, maar ook besparen op uw energierekening.
Of het nu gaat om het isoleren van uw vloer, het voorkomen van vochtproblemen of het aanbrengen van isolatiemateriaal in andere delen van uw woning of bedrijfspand, RO82 Services staat voor u klaar. Wij bieden u graag een oplossing op maat en garanderen een professionele uitvoering van al onze werkzaamheden.
Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Ongediertebestrijding
Heeft u last van muizen of ratten in uw woning of bedrijfspand? Of heeft u te maken met andere plaagdieren, zoals bedwantsen, vliegen, motten, wespen of hoornaars? RO82 Services biedt voor alle ongedierte problemen een passende oplossing.
Onze professionele bestrijdingen zijn mogelijk voor alle soorten ongedierte, zowel binnen als buiten de kruipruimte. Wij streven ernaar om binnen 24 uur na uw afspraak langs te komen voor een inspectie en indien mogelijk direct een effectieve behandeling uit te voeren.
Naast de bestrijding ontvangt u van ons ook advies over hoe u in de toekomst het probleem kunt voorkomen. Zo voorkomt u dat het ongedierte terugkomt en kunt u weer zorgeloos genieten van uw woning of bedrijfspand.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze ongediertebestrijding of om een afspraak te maken. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Desinfectiewerkzaamheden
Sinds de uitbraak van de pandemie houdt RO82 Services zich bezig met het desinfecteren van bedrijven, woningen en voertuigen. Onze speciale behandeling is zeer effectief in de bestrijding van micro-organismen, bacteriën en virusdeeltjes. Veel bedrijven kiezen voor onze diensten wanneer er bijvoorbeeld een besmetting heeft plaatsgevonden op kantoor.
Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw bedrijf, woning of voertuig te desinfecteren en zo een veilige omgeving te creëren voor u en uw omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze desinfectiediensten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!