BEL/APP +31 611515768

 Uw allround klusbedrijf en kruipruimte specialist 


Wie ben ik?

Randy - Eigenaar van RO82 services


RO82 Services is een allround klusbedrijf dat gespecialiseerd is in werkzaamheden in kelders en kruipruimtes. Met onze ruime kennis en praktijkervaring bieden wij altijd een passende oplossing voor iedere situatie. Bij RO82 Services bent u verzekerd van de meest veilige en efficiënte uitvoering van uw klus.

Wij bieden onze diensten aan in Nederland en België en zijn gespecialiseerd in kruipruimterenovatie, isolatie en kluswerkzaamheden. Kruipruimterenovatie omvat onder andere het repareren en vervangen van draagbalken, aanbrengen of vergroten van ventilatiekanalen of aanpakken van vochtproblemen in de kruipruimte met behulp van bodemafsluiters of isolatie. Ook voor al uw huiszwam, kelderzwam of houtworm problemen bent u aan het juiste adres.

Daarnaast biedt RO82 Services verschillende vormen van isolatie aan, waaronder vloerisolatie, muurisolatie en dakisolatie. Door uw woning op deze manier te isoleren, verbetert u de energie-efficiëntie en bespaart u op energiekosten.

Tot slot verzorgt RO82 Services algemene bouw en kluswerkzaamheden, zoals het vervangen van kozijnen, het plaatsen van deuren, het leggen van vloeren en het schilderen van uw woning.

Neem gerust contact op met RO82 Services voor meer informatie over onze diensten.

 

Voor meer info klik DIENSTEN