BEL/APP +31 611515768

 Uw allround klusbedrijf en kruipruimte specialist 

Houtverduurzaming

Als u last heeft van houtworm, boktor, zwam of andere schimmels, hoeft u niet langer te zoeken naar een duurzame oplossing. RO82 services biedt altijd een effectieve oplossing voor deze problemen. Als u denkt dat u last heeft van een van deze problemen, neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Houtworm / Boktor

 Als er geen actie wordt ondernomen tegen bijvoorbeeld houtworm of boktor, kan dit op termijn leiden tot gevaarlijke situaties in de constructiedelen van uw woning. Draagbalken kunnen verzwakken en vloerdelen kunnen uiteindelijk kapot gaan. Als het probleem zich voordoet in de dragende delen van het dak, kunnen de gevolgen nog ernstiger zijn. Wij adviseren u dan ook om bij twijfel altijd een specialist in te schakelen die u kan voorzien van de juiste informatie en adviezen.

Zwam / Schimmels

Als er sprake is van schimmel of zwam in een gebouw, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. De aderen van een zwam kunnen zich door de wanden van een gebouw verspreiden. Als het probleem bijvoorbeeld vanuit een kruipruimte omhoog trekt, kan dit leiden tot schade aan het metselwerk en verzwakte muren. Vaak laat het stucwerk van de muren los en kunnen de kosten van de schade enorm oplopen. Bovendien kan het ook de houten delen aantasten, die verzwakken en uiteindelijk houtrot kunnen vertonen. Als u last heeft van zwam of schimmel, zorgen wij ervoor dat de zwam of schimmel effectief wordt verwijderd en er een klimaat wordt gecreëerd met voldoende ventilatie en een laag vochtgehalte. Bij RO82 services bieden wij altijd een passende oplossing met een garantie van 5 jaar!

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie!